Bezorgen

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk de gekochte spullen thuis ontvangt. Heb je geconfectioneerde artikelen gekocht, dan leveren wij over het algemeen binnen 15 werkdagen. Je krijgt van ons een e-mail als je bestelling geconfectioneerd wordt en wanneer wij de bestelling naar je verzenden.

Metergoederen worden doorgaans binnen 48 uur verstuurd.

De bezorgkosten binnen Nederland & België zijn tot bestellingen van  € 50,- gelijk en bedragen € 5,95. Vanaf € 50,- orderwaarde verzenden we gratis. 

Retourneren en Service

Uiteraard mag je de bestelde meters, welke je gekocht hebt bij kidsfabrics.nl, retourneren indien deze bijvoorbeeld niet aan je verwachting voldoen. Helaas kunnen wij geconfectioneerde artikelen niet retour nemen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste stof kiest voor de op maat gemaakte gordijnen, is mogelijk om een proefstaal te bestellen. Dit kan via de website. We vragen er een kleine vergoeding voor, die u bij een volgende bestelling als korting retour krijgt.

Zoek je een bepaalde kleur bij bijv. behang of vloer, dan is het ook mogelijk om een staal naar ons toe te sturen, zodat wij er een bijpassende stof bij kunnen zoeken.